Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puigs far: Han skal bevare benene på jorden

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 6. december 2018


Riqui Puigs far: Han skal bevare benene på jorden

Onsdag aften fik kun 19-årige Riqui Puig sin officielle debut for FC Barcelona i 4-1 sejren over Cultural Leonesa i Copa del Rey hjemme på Camp Nou. Den unge midtbanespiller leverede en fremragende assist til Denis Suárez i anden halvleg, hvilket fik tilskuerne på Camp Nou helt op af stolene.

Efter kampen var det en rørt far til Riqui Puig, der talte med pressen. Carlos Puig fortalte til pressen, at det var en kæmpe drøm at se sin søn få sin officielle debut for FC Barcelona på Camp Nou. Han husker nogle år tilbage, hvor han tog en tre år gammel Riqui Puig med på Camp Nou for første gang. Nu spiller han for holdet, og det er kæmpestort.- Vi er kæmpe FC Barcelona-fans i familien, så det er surrealistisk, at vores søn nu er en del af holdet. Han har virkelig fortjent det, for han har kæmpet bravt for at nå hertil. Det er en kæmpe drøm, som er gået i opfyldelse for ham. Det har også altid været en drøm for mig, så jeg er lykkelig, lød det fra Carlos Puig.

- Han er nødt til at holde benene på jorden. Han er stadig meget ung. Han er en meget beskeden dreng, og dette er meget overvældende for ham. Vi er utroligt stolte af ham. Han skal dog også forvente, at der vil komme kampe, hvor det går mindre godt. Det handler om at være forberedt på alt, men lige nu er vi bare utroligt glade for hans præstation i dag, sagde Carlos Puig afslutningsvis.
Læs også
- Rigui Puig fik sin officielle debut
- Tottenham opgiver ikke deres Riqui Puig-drøm
- Video: Superassist af Riqui Puig
- Valverde glæder sig over Riqui Puig
- Gattuso om Puig: Han ligner et lille barn


Ugens mest læste

Seneste nyheder