Annonce


Annonce

Annonce

Semedo: Dembélé er blevet mere ansvarsfuld

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 8. december 2018




FC Barcelonas franske stjerneskud Ousmane Dembélé blev hentet til klubben for et kæmpebeløb, der gav FC Barcelona-fansene god grund til at have høje forventninger til den unge franskmand. Forventningerne er endnu ikke blevet indfriet, da 21-årige Ousmane Dembélé har haft svært ved at spille sig ind som fast mand i startopstillingen.

Det skyldes ikke mindst, at flere episoder er dukket op denne sæson. En udisciplineret Ousmane Dembélé er kommet for sent til både træning og kamp. Der har også været en episode, hvor den 21-årige kantspiller ikke dukkede op til træning, hvor folk fra FC Barcelona tog ud for at lede efter ham. Efterfølgende kom det frem, at franskmanden havde spillet PlayStation til langt ud på natten.

Nu er det dog en mere ansvarsfuld Ousmane Dembélé, der dukker op til træningerne. Det siger hans portugisiske holdkammerat Nelson Semedo til ESPN.

- Ousmane er blevet meget mere ansvarsfuld. Alle ved, at han er en utrolig dygtig fodboldspiller med et kæmpe potentiale. Han kan gøre forskellen i kampene, og det har han også vist. Han virker meget mere fokuseret end før, lød det fra Nelson Semedo til ESPN. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Semedo: Dembélé er blevet mere ansvarsfuld

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder