Annonce


Annonce

Annonce

Messi udlignede Xavis rekord

Nyheder - 10. december 2018




Lionel Messi fortsætter med at imponere på fodboldbanen. I weekenden bragede han to frispark direkte i netmaskerne mod naboen fra Espanyol og hjalp således FC Barcelona til en 4-0-sejr på udebane.

Kampen var samtidig Messis lokalbrag nummer 32 og det er det samme antal som Xavi Hernandez har spillet. Han har siddet på rekorden for flest kampe i Barcelona-derbyet, men nu er Messi altså kommet op på siden af den legendariske Xavi. I slutningen af marts spilles kampen på Camp Nou og her kan Messi gå alene i spidsen.

Sergio Busquets og Gerard Piqué med henholdsvis 25 og 24 kampe mod Espanyol er de næste i rækken. De var begge to på banen da Espanyol blev ydmyget med 4-0. Sejren sikrede desuden FC Barcelona den længste stime uden nederlag mod Espanyol i ligaen - hele 19 kampe har FC Barcelona formået at spille mod Espanyol i ligaen uden nederlag.



Lionel Messi spillede sin første kamp mod Espanyol i sæsonen 2004/2005 som 17-årig, da han blev skiftet ind for Deco. Siden da har han scoret 23 mål og leveret 11 assists i sine 32 kampe. Det svarer altså til at han er involveret i over ét mål pr. kamp mod naboen.

Messi er netop nu ved at gøre sig klar til morgendagens kamp på Camp Nou mod Tottenham i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi udlignede Xavis rekord

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder