Annonce


Annonce

Annonce

Her er truppen mod Tottenham

Champions League - 10. december 2018




FC Barcelona er i aktion igen i morgen aften når de runder gruppespillet i Champions League af. Tottenham lander i Barcelona i aften forud for kampen, som er altafgørende for englænderne, da de kæmper med Inter om andenpladsen, der sender dem videre i turneringen.

Arthur er blevet sin skade kvit og er igen klar til kamp og er derfor udtaget. Desuden er Denis Suárez igen inde i varmen mens B-holdets venstreback Juan Miranda også får lov til at snuse med. Desuden er Carles Aleña også med efter nogle fine præstationer på det seneste.



FC Barcelonas trup mod Tottenham
Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Lenglet, Alba, Munir, Vidal, Vermaelen, Aleña og Miranda

Rafinha, Malcom, Samper, Umtiti og Roberto er ikke udtaget på grund af skader. Aleña spiller i øvrigt i nummer 26 i resten af sæsonen i Champions League mens han i de hjemlige turneringer spiller i nummer 21.

Der er kick off i morgen aften klokken 21.00. Kampen kan ses på TV3 Sport eller streames direkte på Viaplay her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er truppen mod Tottenham

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder