Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca afviser at spille i USA

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 10. december 2018


Officielt: Barca afviser at spille i USA

FC Barcelona og Girona sagde ja til at spille deres La Liga-kamp i Miami i USA, men catalanerne føler ikke, at alle parter er enige og mangler opbakning, og derfor har klubben her til aften bekræftet, at de officielt trækker sig. I stedet vil de spille kampen som planlagt.

FIFA og det spanske fodboldforbund har flere gange afvist muligheden for at rykke spanske ligakamp til udlandet, men ligachefen Javier Tebas drømmer om en større indtægt og større promovering og derfor har han længe arbejdet hårdt på at sende de spanske ligakampe til USA. Han har stolt stået fast ved idéen om at spille ligakampe i USA, men han må efterhånden erkende nederlaget.FC Barcelona meddeler i deres pressemeddelelse, at de i første omgang accepterede at flyve til USA til januar for at spille mod Girona, men der har været flere bump på vejen end ventet og nu trækker klubben sig. Forberedelserne er heller ikke gode mens turen frem og tilbage heller ikke gavner fodboldspillerne. Ledelsen hos FC Barcelona mødtes i dag mandag, hvor de kom frem til den endelige beslutning som altså er at trække sig fra muligheden for at spille i Miami.

Der er altså tale om en total nedsmeltning hos lederne af La Liga, da deres drøm var at rykke til USA med de spanske ligakampe. Når samtlige parter involveret vælger at afvise at spille i USA, så er der ikke meget de kan gøre. FIFA-præsidenten Gianni Infantino kunne ligeledes på et pressemøde afvise muligheden for at spille i USA. Han slog fast, at ligakampe skal spilles indenfor landets grænser.
Læs også
- Tebas: Kun Real Madrid afviser USA-kampe
- La Liga opgiver ikke USA-kampe
- Officielt: La Liga spilles ikke i USA
- FIFA diskuterer La Ligas USA-kampe på fredag
- Stor forvirring omkring Barcelonas USA-kamp


Ugens mest læste

Seneste nyheder