Annonce


Annonce

Annonce

Tottenham-profil: Jeg klager ikke, hvis Messi er ude

Nyheder: Af Sajad Koftan - 11. december 2018




Tottenhams forsvarsspiller, Jan Vertonghen, mener at englænderne ser store muligheder i at slå mægtige FC Barcelona på Camp Nou, hvis Ernesto Valverde vælger at spare Lionel Messi til aftenens opgør.

Overfor mediet SPORT slog den belgiske landsholdsspiller fast at englænderne kan vinde over alle hold, men at der dog er begrænsninger.

- Jeg klager ikke, hvis Messi ikke spiller, sagde Tottenhams forsvarsprofil til mediet, selvom Vertonghen anerkender at det, uanset Barcas startopstilling, bliver en stor mundfuld for London-klubben på udebane i Champions Leagues sidste runde i gruppespillet.

- Med eller uden Messi er vi tvunget til at slå dem. Men selv om Messi bliver sparet til kampen, har Barcelona et utroligt stærkt mandskab, så vi skal nærmest spille en drømmekamp for at have en chance, fortsatte Vertonghen.

- Vi har tidligere vist at vi kan slå de bedste hold i verden. Vi leverede en pragt-præstation mod Real Madrid i sidste sæson, hvor de jo var det bedste hold i verden på daværende tidspunkt, sagde belgieren til mediet.

Tottenham og Inter Milan kæmper om den afgørende andenplads i gruppen, hvor italienerne skal vinde over PSV og samtidig håbe at englænderne taber mod Barca - da Tottenhams indbyrdede regnskab mod Inter giver den engelske hovedstadsklub en fordel i gruppen, hvis begge hold ender med samme antal point.

- Inter slår PSV på hjemmebane, som jo presser os til at slå Barca, sagde Vertonghen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tottenham-profil: Jeg klager ikke, hvis Messi er ude

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder