Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Stor bøde til Dembélé for at komme for sent

Nyheder - 11. december 2018




Ousmane Dembélé er ved at komme i gear på fodboldbanen og nettede senest mod Espanyol, men uden for banen har han nogle problemer, som han nu må bøde for. Senest kom han to timer for sent til søndagens træning og det kommer nu til at koste for den franske angriber.

Således melder AS, at Dembélé må punge ud med 100.000 euro svarende til 746.000 danske kroner. Træningen var planlagt til klokken 11.00, men Dembélé dukkede først op ved 13-tiden og trænede efterfølgende for sig selv, hvor der var tale om en let omgang, da han var blandt de startende spillere mod Espanyol.



Valverde bekræftede på gårsdagens pressemøde, at der skete en hændelse, og at man finder en løsning internt. Han slog samtidig fast, at klubben vil fortsætte med at forsøge at hjælpe Dembélé, som tydeligvis har nogle disciplinære problemer.

Senest han var i unåde blev han vraget til kampen mod Real Betis på Camp Nou, hvor FC Barcelona tabte med 3-4. Denne gang har Valverde dog valgt at udtage Dembélé til aftenens kamp mod Tottenham, som kan streames her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stor bøde til Dembélé for at komme for sent

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder