Annonce


Annonce

Annonce

I næste uge afgøres det om Umtiti skal opereres

Skader - 13. december 2018




Samuel Umtiti befinder sig i Doha i Qatar, hvor han i øjeblikket får behandling for sit skadede knæ. Han har bøvlet med knæproblemer over en længere periode og selvom FC Barcelona ønskede, at han skulle opereres, så mente han selv, at behandlingen i Doha ville være nok.

Der er endnu ingen status på hvordan det går Umtiti lige nu, men i næste uge vil det blive afgjort om behandlingen har hjulpet eller om han skal under kniven og opereres. Barca bukkede under for Umtitis initiativ, og lod ham blive behandlet i Doha i håbet om, at det ville være nok.



Hvis behandlingen i Doha er nok for Umtiti, så vender han tilbage hurtigere end hvis han skal opereres. Derfor venter der en afgørende uge når klublægerne skal tage beslutningen om han skal opereres eller ej. Skal han det, så kan han i værste fald vinke farvel til sæsonen. I bedste fald er han ude i op til to måneder og kommer dermed tilbage i sæsonens afgørende uger.

Clement Lenglet har vikarieret for Umtiti og den franske centerback har gjort det yderst fornuftigt i forsvaret selvom det har holdt hårdt med at få clean sheets. Senest spillede han Copa del Rey med Thomas Vermaelen i forsvaret og her sørgede man for at lukke godt af for Cultural Leonesa, som dog fik sig et enkelt mål undervejs. I seneste spillerunde var Lenglet i forsvaret med Piqué og her holdt man nullet mod naboen fra Espanyol. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


I næste uge afgøres det om Umtiti skal opereres

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder