Annonce


Annonce

Annonce

Levante får offensivt boost inden Barca-kamp

La Liga - 14. december 2018




På papiret venter der en overkommelig opgave når FC Barcelona på søndag gæster Levante. Men så overkommelig bliver kampen næppe. Det var nemlig på den bane, at FC Barcelonas voldsomme rekord blev ødelagt i sidste sæson.

Der var i princippet intet at spille for, men alligevel havde man et ønske i klubben om at gå ubesejret igennem ligaen. Desværre for catalanerne blev Levante en stopklods, da forsvaret foran Ter Stegen ud af det blå ramte amatørniveau og lukkede voldsomme fem mål ind. Inden der var spillet en time var FC Barcelona bagud med 5-1. Man endte med at tabe 5-4 og mistede muligheden for at gå ubesejret igennem ligaen.



Søndag aften venter Levante igen og til den kamp har de fået et kæmpe boost i det José Luis Morales er blevet klar. Han var ellers tvivlsom efter at have fået et hårdt slag mod Eibar i sidste weekendens underholdende 4-4-kamp i Baskerlandet. Men torsdag trænede han med for fulde drøn og ventes også at træne med fredag og lørdag og dermed bliver han altså klar til braget på søndag.

Ernesto Valverde har ikke tænkt sig at spare nogle spillere. I tirsdag mod Tottenham sparede han netop spillere for at have dem friske og klar til ligakampen mod Levante, hvor kun tre point tæller i den tætte ligatop. Levante er ubesejret i fem kampe og er placeret på en yderst slot sjetteplads med 22 point - blot ni færre end FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Levante får offensivt boost inden Barca-kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder