Annonce


Annonce

Annonce

Alba: Morata er velkommen i FC Barcelona

Transfermarked - 14. december 2018




I går forlød det i medierne, at Alvaro Morata havde tilbudt sig selv til FC Barcelona. Han har svært ved at finde fodfæstet i Chelsea og søger angiveligt efter en ny klub til sommer. Her kommer FC Barcelona ind i billedet og nu har Jordi Alba kommenteret på situationen.

Selvom der ikke er noget konkret i sagen, så blev Jordi Alba alligevel spurgt ind til rygterne i går ved et event, hvor backen kom ind på forskellige emner.

Om Morata
- Han har haft mange gode år på et højt niveau og gode spillere og mennesker er altid velkommen i Barca. Men det er en beslutning, som klubben skal stå for.



Om Dembélé
- Han er en ung spiller og alle kan fejle. Han er en vigtig spiller for os, det har han vist. I omklædningsrummet er der overhovedet ingen dårlige stemning rettet mod ham.

Om sin egen kontrakt
- Det er et emne, som jeg helst vil undgå at tale om. Jeg er rolig, da jeg ønsker at blive i klubben i mange år endnu, men klubben skal selvfølgelig også vurdere, hvad der er bedst for den.

Om søndagens kamp
- De er en svær modstander at spille imod, specielt med deres fans, som trykker spillerne frem i banen. Desuden har Levante forbedret sig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Morata er velkommen i FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder