Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé må ikke slukke sin mobiltelefon

Nyheder - 14. december 2018




FC Barcelona forsøger alt, hvad de kan, for at få Ousmane Dembélé på rette spor uden for fodboldbanen. Han høster roser hver gang han spiller i øjeblikket, men problematikken uden for banen er noget, som klubben vil til livs. Og meget gerne straks.

Den første reelle episode opstod da han ikke dukkede op til træning på det aftalte tidspunkt. Klubben kunne herefter ikke komme i kontakt med ham og havde i bund og grund slet ingen anelse om, hvor han befandt sig. Det viste sig dog at han var hjemme sammen med nogle kammerater, hvor de havde sovet over sig.

Dembélé tog kontakt til klubben og forklarede, at han havde maveproblemer. En læge blev herefter sendt ud til franskmanden hus og kunne konstatere, at han slet ikke var i omdrejninger og at flere af hans venner fortsat sov.



For nyligt var den så gal igen. Ousmane Dembélé kom hele to timer for sent til træning og blev tildelt en bøde på mellem 100.000-200.000 euro og klubben håber, at den store bøde kan få franskmanden på andre tanker. Således har man hos klubledelsen også besluttet, at Dembélé ikke må slukke sin telefon før han går i seng. Om han normalt bruger en anden alarm er ikke til at vide - men klubben slår fast, at telefonen skal være tændt således man også kan komme i kontakt med ham hvis det skulle være nødvendigt.

Dembélé undskyldte til hele truppen efter den seneste episode og lovede, at det ikke ville ske igen. Siden har der været ro omkring hans situation og det er altså kun spillet på banen, som lige nu forholder ham populær. Hans enorme mangel på disciplin i en klub af FC Barcelonas størrelse er bestemt ikke hverdag og klubben håber, at man sammen kan finde en løsning således historierne om hans færden uden for banen ikke stjæler flere overskrifter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé må ikke slukke sin mobiltelefon

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder