Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gomes: Jeg følte mig ikke tilpas i Barcelona

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. december 2018


Gomes: Jeg følte mig ikke tilpas i Barcelona

André Gomes er godt i gang med at bygge videre på sit eget navn i Everton. Han er udlejet fra FC Barcelona, men ikke meget tyder på, at han vender tilbage når sæsonen er slut. Everton arbejder på at sikre ham på en permanent aftale og det er også i FC Barcelonas interesse.

Gomes fortæller, at han ikke følte sig tilpas i FC Barcelona til trods for, at han oplevede to gode år.

- Mit ophold hos FC Barcelona var svært for mig. Jeg følte mig ikke helt tilpas. Jeg havde gode øjeblikket, men i de svære perioder var det svært for mig fordi jeg så min mor og far lide, fortæller Gomes og følger op:



- Det var svært at opfylde forventningerne; ikke bare tilhængernes forventninger, men også mine egne. Det var meget kompliceret. Nu nyder jeg dog fodbolden igen.

- Jeg kan ikke sige, om jeg spiller mit bedste fodbold til dato, for jeg vil ikke udsætte mig selv for unødvendig pres eller sætte begrænsninger. Jeg vil bare forbedre mig selv og give alt, hvad jeg har. Min far er min største inspiration men også for ham er det svært, da han lider når jeg ikke er glad på banen.

- Jeg føler mig mere som en mand nu. Jeg er mere moden og mere erfaren. Jeg er glad for at være i Premier League, slutter André Gomes af med at fortælle.




Læs også
- Everton vil lave permanent aftale med Gomes
- Medie: Tottenham klar til at købe André Gomes
- To klubber kæmper om at købe André Gomes
- Everton-træner: Ikke den normale André Gomes
- Everton vil lave permanent aftale med André Gomes


Ugens mest læste

Seneste nyheder