Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Afgjort: Barca køber en ny forsvarsspiller

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 18. december 2018


Afgjort: Barca køber en ny forsvarsspiller

FC Barcelona kan ikke trække den længere. Når transfervinduet åbner til januar skal klubben på transfermarkedet og finde sig en ny forsvarsspiller. Både Samuel Umtiti og Thomas Vermaelen er ude med skader og det er ikke holdtbart kun at have Gerard Piqué og Clement Lenglet til rådighed.

Samuel Umtitis situation er fortsat usikker. Klubben skal i denne uge vurdere om franskmanden skal opereres eller ej, og i mellem tiden er Thomas Vermaelen nu også blevet skadet. Han er meldt ude i op til en måned og selvom Piqué og Lenglet højst sandsynligt godt kan klare sig i en måned, så er der ingen garanti for, at endnu en spiller går i stykker undervejs.

Det tvinger nærmest klubben på transfermarkedet og spørgsmålet er hvem man kan lukke en aftale med. Det er typisk svært at finde en stor spiller midt i sæsonen og pilen peger da også på en aldrende forsvarsspiller, som kan indfinde sig med en bænkeplads og kun gøre sig gældende når Valverde vil rotere eller hvis en spiller bliver skadet.Matthijs de Ligt har længe været et emne, men han synes ikke at være realistisk at hente ind allerede til januar. Til sommer vil FC Barcelona helt sikkert forsøge at hente ham, men det er absolut ikke i Ajax' interesse at sælge en stamspiller midt i sæsonen. Desuden skal Barcelona betale endnu flere penge for at købe ham fri allerede næste måned.

Kigger man på B-holdet, så har Chumi fået et par kampe hos førsteholdet er han er dermed også en mulighed, men klubben har et ønske om, at hente en erfaren spiller ind, som kan agere backup for de øvrige forsvarsspiller. Det ligner altså en sikker ting, at Barcelona skal ud og købe en ny spiller til januar.
Læs også
- Barca har endnu ikke bekræftet Coutinho-handel
- Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar
- ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!
- Video: Se alle målene fra Barcas preseason
- Endnu et talent åbner døren for Barca-exit


Ugens mest læste

Seneste nyheder