Annonce


Annonce

Annonce

Thiago Silva og Marquinhos støtter Rabiot

Transfermarked - 19. december 2018
Adrien Rabiot er som sådan ikke et kæmpe navn i europæisk fodbold, men fordi, at FC Barcelona har en interesse i ham, bliver hans navn ved med at hænge i de spanske og franske medier. Faktisk er der en enorm ballade omkring ham i øjeblikket.

Således har han afvist at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain hvilket har fået klubben til at nægte ham spilletid. Han bliver ikke længere udtaget indtil han enten skifter klub eller forlænger sin kontrakt. Han venter i øjeblikket på at FC Barcelona henter ham når transfervinduet åbner enten til januar eller til sommer.

I går var PSG på banen mod Ligue 2-holdet Orleans. Her vandt de med 2-1. Efter opgøret dukkede Thiago Silva og Marquinhos om i mixed zone og gav deres syn på situationen.

- Det er meget kompliceret og en skam fordi han er en god ven. Jeg er vokset med ham her i PSG, men han har taget sin beslutning og klubben tog deres beslutning. Derfor er der ikke mere at tilføje, forklarede Marquinhos kort mens Thiago Silva fulgte op:

- Selv hvis han ikke spiller, så vil jeg stadig stå ved hans side. Han er en god fyr og jeg har stor respekt for ham, han er en god ven. Men holdet kommer over alle spillere og klubben har taget en beslutning som skal respekteres, var ordende fra Thiago Silva.

Holdkammeraterne i PSG støtter Rabiot, men til gengæld er der ikke meget support at hente fra tilhængerne. Skulle Rabiot skifte til FC Barcelona, så skal han ikke regne med applaus hvis han endda vender tilbage til Parc des Princes for at spille mod PSG. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Thiago Silva og Marquinhos støtter Rabiot

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder