Annonce


Annonce

Annonce

Murillo gennemgår lægetjek i Barca i dag

Transfermarked - 20. december 2018




Rygterne om Jeison Murillo til FC Barcelona fortsætter. RAC1 breakede nyheden om at FC Barcelona havde udset ham som det nye indkøb til januar og siden kunne Superdeporte rapportere, at Valencia havde accepteret en handel med FC Barcelona.

Nu melder Mundo Deportivo sig også på banen. De skriver her til eftermiddag, at Jeison Murillo i dag gennemgår et lægetjek i Barcelona. Lægetjekket er det sidste stop på vejen før klubberne kan bekræfte handlen. Herefter skal det planlægges hvordan og hvorledes man præsenterer ham i FC Barcelona.



Der tales om, at han netop i disse timer er på vej til Barcelona for at gennemgå sit lægetjek. Barcelona ønsker ikke at melde noget som helst ud, før klublægerne har erklæret ham fit for fight. Herefter forventes det at aftalen bliver offentliggjort.

Både i FC Barcelona og Valencia lukker man ikke meget ud, men Valencia-træner Marcelino kunne dog erkende, at Murillo har taget sin beslutning og at det er op til ham at fortælle om den. Meget tyder på, at FC Barcelona endelig har fundet sin backup for Piqué og Lenglet i fraværet af Samuel Umtiti og Thomas Vermaelen.

Planen forlød ellers at danske Andreas Christensen var førstevalg, men Chelsea har angiveligt nægtet at sælge deres danske forsvarsspiller. Ernesto Valverde havde ham øverst på sin liste, men med afvisningen ser det således ud til at blive Jeison Murillo.

Ifølge BeIN Sports er lægetjekket planlagt til klokken 16.00 i dag. Han ventes at blive præsenteret for tilhængerne efter jul. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Murillo gennemgår lægetjek i Barca i dag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder