Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Jeison Murillo har bestået lægetjekket

Transfermarked - 20. december 2018




Jeison Murillo har allerede sagt farvel til sine holdkammerater i Valencia og satte sig tidligere på dagen ind i et fly med Barcelona som destination. Han landede tidligere på dagen og begav sig straks ud til træningsanlægget.

Her skulle han gennemgå lægetjek og nu melder Mundo Deportivo, at der er grønt lys: Jeison Murillo har bestået sit lægetjek i FC Barcelona og er et skridt nærmere sin kontraktunderskrivelse.

FC Barcelona og Valencia kom hurtigt til enighed omkring en lejeaftale, som angiveligt også indeholder en købstopion på 25 millioner euro. Ifølge mediet var lægetjekket det sidste, som manglede, før klubberne kan bekræfte handlen.

Det næste i historien forventes at komme fra enten FC Barcelona eller Valencia - en bekræftelse af, at Jeison Murillo spiller sæsonen færdig i FC Barcelona. Her vil der helt sikkert også komme yderligere detaljer i forbindelse med transferen.

Nyheden om FC Barcelonas interesse i Jeison Murillo brød ud i går, da RAC1 løftede sløret for catalanernes jagt på forsvarsspilleren. Herefter tog historierne til og netop fordi, at Valencia og FC Barcelona kom så hurtigt til enighed, blev det hele sat i værk meget hurtigt.

Murillo er i alt blevet handlet for 21 millioner euro. Inter betalte otte millioner euro i 2015. Italienerne udlejede ham til Valencia for én millioner euro og solgte ham siden for 12 millioner euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Jeison Murillo har bestået lægetjekket

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder