Annonce


Annonce

Annonce

Vidal: En startplads skal man gøre sig fortjent til

Nyheder - 21. december 2018




Arturo Vidal brændte sine fingre for et par måneder siden, da han på de sociale medier smækkede en sur emoji op som svar på, at han ikke fik lov til at starte inde mod Tottenham i Champions League få dage efter en rigtig god præstation mod Athletic Bilbao.

Han var herefter ude i kulden, men har stille og roligt arbejdet sig ind i varmen igen og han har nu fået øjnene op for realiteten i FC Barcelona.

- Jeg var irriteret, men det er i fortiden nu. En fodboldspiller vil altid på banen og spille og føle sig vigtig. Jeg kom til klubben for at bidrage med mine kvaliteter, absolut ikke for at skabe problemer i sådan en stor klub.

- Tingene blev lidt ophedet, men nu tænker jeg kun på at arbejde hårdt og vinde titler. Jeg føler mig ikke som en starter, men for at starte skal man gøre sig fortjent til det og gribe chancen når man får den.

- I denne klub kan man ikke forvente en startplads. Alle er gode. De spillere, som spiller bedst, starter. Jeg forsøger at gøre, hvad træneren beder mig om og mixe det med min erfaring fra min lange karriere. Jeg er typen som kan erobre bolde, angribe og forsvare. Der er ikke mange midtbanespillere, som kan de samme ting som jeg kan - nemlig at løbe frem og tilbage fra felt til felt.

Arturo Vidal kom også ind på Dembélés situation, som efterhånden er fortid.

- Der har ikke været nogen irritation rettet mod Dembélé fra truppen. Han er ung og sommetider begår man fejl, men han er en god fyr. Han arbejder knaldhårdt til træning og giver alt, han kan. Små detaljer hjælper dig med at komme videre og blive endnu bedre og desuden har han undskyldt til sine holdkammerater.

- Det skal selvfølgelig ikke gentages, men det er korrekt at han har undskyldt for at komme for sent. Han indså, at han lavede en fejl, men det er ikke noget, som påvirker truppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vidal: En startplads skal man gøre sig fortjent til

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder