Annonce


Annonce

Annonce

Barca betaler 1,2 millioner euro for Murillo

Transfermarked - 21. december 2018




Jeison Murillo blev i går bekræftet som ny mand i FC Barcelona frem til sæsonens afslutning. Der er tale om et lejeophold på et halvt år hvorefter FC Barcelona har mulighed for at købe ham fri for 25 millioner euro.

Klubberne har ikke meldt ud om prisen på lejeaftalen, men Mundo Deportivo erfarer, at FC Barcelona har betalt 1,2 millioner euro for at leje Murillo sæsonen ud. Klubberne er ikke berettiget til at offentliggøre tallene i en handel, men udover at nævne købsoptionen, har begge klubber altså holdt kortene tæt til kroppen i forhold til transfersummen.

Murillo har altid haft et ønske om at spille for FC Barcelona og der er ingen tvivl om, at han vil forsøge at yde sit bedste i håbet om, at FC Barcelona køber ham fri og han derefter kan kalde sig for officielt FC Barcelona-spiller. Det ses desuden sjældent, at FC Barcelona lejer spillere, men omstændighederne taget i betragtning så man det som den bedste løsning.

Til sommer vil man forsøge at hente De Ligt på en permanent aftale. Derfor gik man blandt andet ikke ud og spenderede adskillige millioner i forbindelse med Murillo-handlen. Planen var blot at hente en erfaren mand ind, som kan spille når Piqué og Lenglet trænger til en pause. Murillo er klar over, at han ikke skifter Valencia ud med FC Barcelona for at spille fast.

Desuden kan Umtiti muligvis komme tilbage før tid ligesom Vermaelen er klar om tre uger. Herefter kan Murillo i værste tilfælde falde ned som femtevalg, men det er blot spekulationer, da man endnu ikke kan vide hvordan Umtiti kommer sig - og om Vermaelen igen bliver skadet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca betaler 1,2 millioner euro for Murillo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder