Annonce


Annonce

Annonce

Barca har betalt Valencia over én 1,1 milliarder kr.

Transfermarked - 22. december 2018




Selvom Jeison Murillo-transferen ikke lige frem får Valencia til at juble og klappe i hænderne, så er han endnu en spiller i rækken, som Valencia sender til FC Barcelona. I løbet af de seneste 10 år har Valencia tjent 1,1 milliarder kroner på salg af spiller til FC Barcelona.

Beløbet kan stige til sommer såfremt FC Barcelona køber Murillo fri for 186 millioner kroner. FC Barcelona har købt seks spillere fra Valencia siden 2010.

FC Barcelonas indkøb i Valencia
David Villa - 300 millioner kroner
Jordi Alba - 105 millioner kroner
Jeremy Mathieu - 150 millioner kroner
Andre Gomes - 260 millioner kroner + 150 mio. kr. i variabler
Paco Alcácer - 240 millioner kroner
Jeison Murillo - 1,2 millioner euro (lejeaftale)

Det fulde beløb rammer altså næsten 1,1 milliarder kroner og af de ovenstående spillere er det Jordi Alba, som har fået mest ud af skiftet. David Villa var et utroligt aktiv i FC Barcelona før han skiftede mens Jeremy Mathieu aldrig overvandt tilhængerne. André Gomes slog på ingen måde igennem og til stor overraskelse blev han kun udlejet til Everton i sommers selv om alle forventede et salg.

Paco Alcácer fik ikke en ærlig chance i klubben og blev siden udlejet til Dortmund, som hurtigt blev overbevist og siden købte angriberen fri. Jeison Murillo er næste mand i rækken og selv håber han på, at han kan levere et godt halv år således han kan rykke til FC Barcelona på en permanent aftale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca har betalt Valencia over én 1,1 milliarder kr.

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder