Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélés spillemæssige opblomstring i Barca

Nyheder - 22. december 2018Dembélés spillemæssige opblomstring i Barca

Ousmane Dembéle har ikke haft den nemmeste start i FC Barcelona, hvor han har haft svært ved at vænne sig til catalanernes spillestil. Derudover har den unge franskmand oplevet en række udfordringer uden for banen, hvor han i flere tilfælde har udvist mangel på disciplin ved blandt andet at møde for sent op til træning.

Skuden ser dog nu så småt ud til at vende for Dembélé, som har vist særdeles gode takter på banen i en længere periode. Siden den lynhurtige kantspiller blev udeladt af truppen i Barcas skammelige 3-4 nederlag til Betis den 11. november, har piben fået en anden lyd for Dembélé, som har fundet langt bedre ind i spillet med sine holdkammerater. Samtidig er det blevet til mange mål for Barca-spilleren, som har scoret fire gange i sine seneste seks kampe.

Flere af disse mål er endda faldet på et ekstremt tørt sted for Barcelona. Dembélé scorede eksempelvis en flot mål i kampen mod Rayo Vallecano, som Barca med nød og næppe vandt med 2-3. Franskmanden scorede ligeledes i kampen mod Atletico Madrid, hvilket sikrede Barca 1-1 i den svære udekamp.

Dembélé scorede også et fantastisk mål i Barcas sidste Champions League-gruppekamp mod Tottenham, og senest i aften scorede han i 2-0-sejren over Celta Vigo.

Dermed ser det altså ud til, at det er ved at lykkes for Ousmane Dembélé at spille sig ind i varmen i den catalanske storklub. I øjeblikket er han i hvert fald foran brasilianske Coutinho, når Valverde skal sammensætte startopstillingen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder