Annonce


Annonce

Annonce

Bekymrende tendenser for Coutinho

Nyheder - 22. december 2018




Brasilianske Philippe Coutinho skiftede fra Liverpool til Barcelona i begyndelsen af 2018. Der var tale om en rekordhandel, og forventningerne til den lille tekniker var enorme i den catalanske storklub. Der var sågar tale om, at Coutinho skulle blive arvtager fra den legendariske midtbanespiller, Andrés Iniesta.

Coutinho startede da også sin karriere i Barca på glimrende vis, hvor han med det samme udviste stor forståelse for spillestilen og indgik i flot samarbejde med sine holdkammerater.

Samtidig scorede den vævre brasilianer flere mål og udviste i det hele taget engagement og en positiv attitude på banen.

På det seneste er niveauet dog faldet drastisk for Coutinho. Han spiller langsomt, begår elementære tekniske fejl og lykkes i det hele taget ikke med meget på banen. Det er tydeligt at se på brasilianerens kropssprog, at den nedadgående formkurve har sat sig på selvtillid og humør. Spilleglæden er i øjeblikket ikke i nærheden af, hvad den var i begyndelsen af Barca-karrieren.

Coutinhos manglende form har betydet, at Ousmane Dembélé, som har vist god form på det seneste, er rykket forrest i køen for Valverde, når han skal vælge sine 11 startere.

Der er dermed grund til at bekymre sig i FC Barcelona. Coutinho er købt ind til at være en af holdets bærende kræfter, men det er langt fra tilfældet i øjeblikket.

Det handler derfor om for Barca og Valverde at få Coutinho tilbage i den form, alle ved han kan besidde. En velspillende Coutinho vil i den grad forøge Barcas chancer for at vinde titler i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekymrende tendenser for Coutinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder