Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba efter 2-0 mod Celta: Skønt at slutte året som førerhold

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 23. december 2018Alba efter 2-0 mod Celta: Skønt at slutte året som førerhold

Lørdag aften sluttede FC Barcelona kalenderåret af på bedst mulig vis, da Celta Vigo blev besejret med 2-0 hjemme på Camp Nou foran ca. 79.000 tilskuere. Ernesto Valverdes mandskab slutter dermed 2018 på førstepladsen i La Liga. FC Barcelona kontrollerede kampen fra start, og sejren blev hevet sikkert i land uden det store pres fra aftenens modstander.

Sejren kom blandt andet i hus grundet en fremragende indsats af spanske Jordi Alba, der havde en afgørende fod med i begge FC Barcelonas scoringer. Venstrebacken fandt Lionel Messi i forbindelse med kampens første scoring. Argentinerens skud blev dog reddet, men Ousmane Dembélé var hurtig til at prikke returen i nettet. Lige inden pausefløjt fandt Jordi Alba endnu engang Lionel Messi, og denne gang kom argentineren på måltavlen.

Efter kampen var det en lykkelig og meget lettet Jordi Alba, der talte med pressen. Han lagde vægt på, at det vigtigste var at få de tre point, så holdet kunne slutte året af til tops i La Liga.

- Det vigtigste i aften var at få en sejr, så vi kunne beholde vores position som førerhold i ligaen. Det lykkedes heldigvis, og vi er meget glade for resultatet. Det var en fin første halvleg, hvor vi fik bygget en god føring. Vi skabte ikke så meget i anden halvleg, men vi kørte sejren hjem i sikker stil, lød det fra Jordi Alba.

Jordi Alba har sammen med sine kollegaer i forsvaret været med til at holde buret rent tre gange i streg. Han er glad for, at det er lykkedes at skabe stabile defensive præstationer gang på gang.

- I de første uger af sæsonen lukkede vi mange mål ind. Det har vi dog fået rettet op på. Vi er blevet meget sikre defensivt, og vi laver få fejl. Vi har dog også en fantastisk målmand, som har reddet os mange gange, sagde Jordi Alba aflsutningsvis.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder