Annonce


Annonce

Annonce

Her er Messis vilde privatfly

Nyheder - 23. december 2018




Lionel Messi er netop fløjet fra Barcelona til hjemlandet Argentina, hvor han sammen med sin familie skal holde jul. Men denne gang er det ikke i hvilken som helst flyvemaskine, at han satte sine fødder. Han har nemlig spenderet godt 100 millioner kroner på et privatfly, som han har leaset, og som fremover fragter ham fra a til b.

Det er et argentinsk firma, som står bag designet på flyet. Ombord finder man blandt andet et køkken, to badeværelser og 16 flysæder, som kan samles og i alt give otte senge. På flyhalen er der placeret et kæmpe 10-tal på - Messis nummer når han spiller på banen.

Desuden er trapperne også skræddersyet til argentineren med 'Leo', 'Antonella', 'Thiago', 'Ciro' og 'Mateo' printet på trapperne når man bevæger sig ombord.



Der er tale om et business-træk, da man håber, at man fremadrettet kan leje flyet ud til folk, som ønsker at flyve med det samme fly, som Messi flyver med. På den måde kan man skrabe penge ind igen og ifølge Goal er der allerede adskillige forespørgsler på netop dette nu.

Om Messis privatfly
- Flyet har en værdi af 100 millioner kroner
- Flyet har 16 sæder, som kan omdannes til otte senge
- Der er et køkken og to badeværelser ombord

Luis Suárez fløj med Messi til Sydamerika i aftes. Uruguayaneren flyver herfra videre til hjemlandet for at holde jul og nytår. Begge spillere forventes at stå klar på træningsbanen den 2. januar.

Her er Messis vilde privatfly

Her er Messis vilde privatfly

Her er Messis vilde privatfly Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er Messis vilde privatfly

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder