Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Frenkie de Jong er tæt på FC Barcelona

Transfermarked - 24. december 2018




Det varer ikke længe før Frenkie de Jong tager sin endelig beslutning om hvor han spiller i næste sæson. Ajax har formet ham godt, men han skal til sommer videre i karrieren for at udvikle sig endnu mere og for at spille for en større klub.

FC Barcelona har længe været inde i billedet, men det har andre storklubber også. Til gengæld drømmer Frenkie de Jong om at spille i FC Barcelona og nu melder Mundo Deportivo, at catalanerne er kommet et skridt nærmere den hollandske profil.

Den 13. december blev der afholdt et møde mellem repræsentanter fra FC Barcelona og Frenkie de Jongs agent. Her blev det økonomiske aspekt diskuteret og mødet blev afsluttet med smil på læberne fra begge parter, da samtlige krav angiveligt blev mødt undervejs i mødet.

Det betyder, at Frenkie de Jong kan se frem til den løn, som han kræver samtidig med at Ajax kan få den pris, som de har sat på De Jong. FC Barcelona har allerede sendt sit tilbud på skrift, og det skulle være tilfredsstillende, men selve beslutningen fra De Jong bliver ikke taget lige straks.

Sæsonen er fortsat ung og 2019 er ikke kommet endnu. Så der er rigeligt med tid til at beslutte sig, men alt tyder på, at Frenkie de Jong vælger at skifte til FC Barcelona til sommer til trods for massiv interesse fra andre europæiske klubber som Manchester City, Real Madrid, Juventus og Arsenal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Frenkie de Jong er tæt på FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder