Annonce


Annonce

Annonce

Messi modtog gaven - Lamberti laver tatovering

Nyheder - 24. december 2018




Lionel Messi har det med at glæde mennesker rundt omkring i verden. Når han har tid uden for banen, så stiller han gerne op til at sende positive signaler ud. Senest modtog han dog selv en gave fra Hernan Lamberti, som er fodboldspiller i klubben Platense.

Hernan Lamberti og Lionel Messi har det til fælles, at de bruger den samme frisør. Og i den forbindelse ville Hernan Lamberti sende Messi en gave hvilket var en trøje fra hans tid i klubben Aldosivi, hvor han spillede fra 2012 til 2016.



Som det ses på billedet modtog Messi gaven og han var hurtig til at stille op til et billede og kunne samtidig takke Hernan Lamberti. Det var naturligvis en enorm gestut og Lamberti var så rørt, at han fik tatoveret billedet. Det skulle dog vise sig at blive endnu bedre for den kære Lamberti.

Messi delte nemlig kort efter et billede af sit rum, hvor han har fodboldtrøjer hængende overalt fra spillere, som han har mødt. Her kan man se Lambertis trøje sammen med stjerner som Suárez, Raul, Alves, Agüero, Totti og mange, mange flere.

Lambertis trøje kan anes nede i venstre hjørne
Messi modtog gaven - Lamberti laver tatovering Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi modtog gaven - Lamberti laver tatovering

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder