Annonce


Annonce

Annonce

Vildt rygte: 150 mio. euro plus Coutinho for Mbappé

Transfermarked - 26. december 2018




I disse dage flyver rygterne rundt i medierne og FC Barcelona er på daglig basis inde i billedet. Nu kommer der nye rygter fra franske kilder, citerer ESPN. Således skulle FC Barcelona være klar til at indgå i en kæmpe handel med Paris Saint-Germain.

Således skriver ESPN, at FC Barcelona er klar til at sende 150 millioner euro plus Philippe Coutinho til Paris Saint-Germain for at få fingrene i 20-årige Kylian Mbappé. En gigantisk handel, som kan hjælpe PSG ud af deres problemer med financial fair play, men som bestemt ikke virker realistisk med FC Barcelona-briller.

FC Barcelona har det med at købe dyre spillere og sælge dem billigere, men 150 millioner euro plus Philippe Coutinho virker bestemt ikke som noget, FC Barcelona kunne finde på - omend fodboldens verden er et underligt sted, og man derfor ikke kan udelukke muligheden.



ESPN fortæller, at PSG vil forsøge at rejse op mod 170 millioner euro i spillersalg til sommer, da de ellers vil bryde med financial fair play. Netop derfor er flere europæiske klubber på jagt efter nogle af deres spillere, da muligheden for en handen helt sikkert vil være til stede.

FC Barcelona og Paris Saint-Germain har ikke det bedste forhold. FC Barcelona forsøgte i sommers at hente Marco Verratti, men den franske klub afslog gang på gang. I stedet overraskede de og indløste Neymars frikøbsklausul på vanvittige 222 millioner euro og FC Barcelona måtte herefter dreje nøglen og gå i en helt anden retning i håbet om at få dækket tabet af Neymar.

Kylian Mbappé blev kåret som årets bedste unge spiller og kom på en fjerdeplads ved Ballon d'Or. Ingen kan betvivle hans kvaliteter og FC Barcelona følger ham da også hvis muligheden skulle byde sig. Om der er tale om et seriøst bud med 150 millioner euro plus Philippe Coutinho vil tiden dog vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vildt rygte: 150 mio. euro plus Coutinho for Mbappé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder