Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cruyff: Madrids Ronaldo-salg en advarsel til Barca

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 27. december 2018


Cruyff: Madrids Ronaldo-salg en advarsel til Barca

Real Madrids præsident Florentino Perez så kun Cristiano Ronaldo som et brand i slutningen af portugiserens tid i Real Madrid. Problemerne begyndte at bygge sig op og forholdet gik skævt. Til sidst trak Ronaldo stikket og tilbød sig selv til Juventus, som slog til og købte ham fri for 100 millioner euro.

I denne sæson har Real Madrid haft enorme problemer med at finde vej til netmaskerne, og selvom Gareth Bale af og til finder vej, så scorer Real Madrid nærmest katastrofalt få mål i forhold til hvad man kender dem for. Mens FC Barcelona og Real Madrid plejer at følges ad, så er historien en helt anden efter salget af Ronaldo, som ofte stod for madrilenernes mål. 45 mål har FC Barcelona scoret i ligaen - bare 24 gange har Real Madrid scoret.

Salget af Cristiano Ronaldo er en advarsel til FC Barcelona, fastslår Jordi Cruyff.

- Det, som vi ser i Real Madrid lige nu, er en advarsel til FC Barcelona, fortæller Cruyff til Sport og følger op:- Real Madrid-spillerne er stadig gode, men i fodbold har du brug for en karakter i truppen, som tror på en sejr selvom du er bagud med 2-0. Den slags tror Messi på - det er mere end bare fodbold. Det er en tro.

- Et hold har brug for at en spiller holder en paraply over. Den paraply holdt Ronaldo for Real Madrid. Når det regner, så er der ingen som bliver våde. Men efter Ronaldo smuttede, er der pludselig ikke nogen, som holder paraplyen, fortæller Cruyff og henviser til Ronaldos vindermentalitet som tydeligvis smittede af på holdkammeraterne.

Real Madrid er otte point bag FC Barcelona i tabellen, men skal kigge sig over skulderen for ikke at blive overhalet af Alavés, der blot er ét point bag Solaris mandskab.
Læs også
- Video: Messi træner hårdt for sit comeback
- Ronaldo: Det adskiller mig fra Messi
- Valverde: Ved ikke om Messi bliver klar
- Junior Firpo svinede Messi til på Twitter
- Video: Messi har påbegyndt genoptræningen


Ugens mest læste

Seneste nyheder