Annonce


Annonce

Annonce

Abidal: Valverde ville have Murillo

Nyheder - 28. december 2018




Jeison Murillo er ny mand i FC Barcelona og har allerede været igennem sit lægetjek og er blevet præsenteret. Nu skal han blot vente til at Ernesto Valverde melder ham klar til kamp efter at have fået noget træning i benene i sine nye klub.

Det var aldrig nogen hemmelighed, at klubben var klar til at hente en forsvarsspiller, da Vermaelen er skadet og Umtiti bøvler med sit ene knæ. Murillo skal være backup for Piqué og Lenglet og Eric Abidal bekræfter, at det var Valverde selv, som ønskede Murillo.

Faktisk forklarede Abidal, at det er Valverde som 'tager beslutningerne', men det er meget svært at tro på, da der i sommers ikke blev hentet en venstreback samtidig med at Paulinho i sommers blev solgt, selvom Valverde meget gerne ville holde på brasilianeren. Alt peger i retning af, at den sportslige ledelse tog beslutningen om at hente Murillo.

Abidal forsøgte dog at pakke den godt ind ved at sige, at Valverde i hvert fald tog beslutningen omkring Murillo. Valverde havde også kun rosende ord at sende mod Murillo dagen efter at lejeaftalen blev offentliggjort.

Slutteligt forklarede Abidal også at deres indkøbspolitik ikke har ændret sig. Man vil fortsat give chancer til de unge B-spillere, men man blev nødt til at hente Murillo ind, da man vil kæmpe med om alle turneringer i denne sæson. Derfor så man sig altså nødsaget til at hente liga-erfaring ind udefra på grund af skaderne til Vermaelen og Umtiti. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal: Valverde ville have Murillo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder