Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Dembélé kan blive en af de bedste

Nyheder - 28. december 2018
Messi: Dembélé kan blive en af de bedste

Lionel Messi deltig i går i et længere interview med Marca og kom ind på en masse forskellige emner. Ousmane Dembélé blev nævnt undervejs i interviewet og Messi har kun positive ting at sige om Dembélé, som godt nok har været i medierne for nogle negative ting.

Messi slog dog fast, ligesom blandt andet Vidal og Alba gjorde det, at Dembélé har begået fejl og nu har lært af det.

- På banen er Dembélé et fænomen. Det er op til ham hvor langt han kan nå. Jeg mener, at han kan blive en af de bedste, forklarede Messi, da han skulle sætte ord på sin franske holdkammerat.

- Han er ung og falder bedre og bedre ting, kom det yderligere fra argentineren.Dembélé har på det seneste scoret nogle rigtig flotte mål hvilket har været med til at sætte en dæmper for de ellers store problemer, som han oplevede uden for banen. Her kom han blandt andet for sent til træning og han har festet meget.

- Jo mindre der snakkes om det, desto bedre bliver det. Han er klar over, at han har lavet fejl, men han er en god fyr og han har svaret godt igen. Vi er klar til at hjælpe ham, kom det fra Messi i interviewet med Marca.

Dembélé har netop været i Dubai henover julen og har i sin juleferie blandt andet mødt Zinedine Zidane, Paul Pogba og Emre Mor.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder