Annonce


Annonce

Annonce

PSG vil sælge Rabiot til Barca for 5 mio. euro

Transfermarked - 28. december 2018




Hvis Paris Saint-Germain vil have bare én krone for Adrien Rabiot, så gør de klogt i at sælge ham til i januars transfervindue. Ellers udløber hans kontrakt til sommer, og han kan skifte gratis til den klub han laver en aftale med.

PSG har set sig sure på Rabiot og FC Barcelona, men den franske klub har nærmest ikke noget valg. Rabiot ønsker at skifte klub og har aldrig lagt skjul på dette. Derfor har han af flere omgange afvist PSG's kontraktforlængelse og med kontraktudløb sommeren 2019 er han altså snart en fri mand - medmindre PSG sælger ham.

Ifølge franske medier er PSG klar til at sælge Rabiot for bare fem millioner euro svarende til til små 37 millioner danske kroner. Det er en ekstremt billig pris for så talentfuld - og ung - fodboldspiller. Rabiot besidder forrygende kvaliteter på midten af fodboldbanen og det er et decideret røverkøb, hvis FC Barcelona kan få ham til klubben for fem millioner euro.



Med til den historie skal man også huske på, at han dog bliver noget dyrere for FC Barcelona. Rabiot har nemlig kæmpe sin kamp for at skiftet kan blive gennemført og han har derfor en aftale med FC Barcelona om en sign on-bonus på 10 millioner euro. Smækker man dem oven i de fem millioner euro, så er det fortsat et røverkøb af FC Barcelona.

Rabiot forventes at tjene 10 millioner euro pr. sæson. Han får en kontrakt på fem sæsoner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG vil sælge Rabiot til Barca for 5 mio. euro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder