Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tilhængerne siger nej til Neymar-comeback

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 29. december 2018


Tilhængerne siger nej til Neymar-comeback

Neymar har af flere omgange været sat i forbindelse med et comeback til FC Barcelona. Efter sin flugt fra klubben i 2017, hvor han endda sagsøgte klubben efterfølgende, har han angiveligt fortrudt sit skifte og har selv tilbudt sig til FC Barcelona, forlød det i spanske medier.

Siden har flere fra FC Barcelona udtalt sig om det mulige comeback og størst delen af folket fra klubben vælger ikke at lukke døren for Neymar, men spørger man FC Barcelonas tilhængere siger størst delen nej tak til at få den brasilianske magiker tilbage til Camp Nou.

Det er Mundo Deportivo som har kørt en afstemningen og med flere tusinde stemmer har hele 67,66% valgt at stemme nej tak til Neymar, mens altså 32,34% har stemt ja til at få Neymar tilbage. Skulle det ske, at ledelsen også ser Neymar tilbage i klubben, så bliver det næppe let at få fingrene i brasilianeren.Paris Saint-Germain betalte 222 millioner euro for at indløse Neymars frikøbsklausul i FC Barcelona og de tillader absolut ikke at sende ham afsted for meget mindre, da han på ingen måde er gået ned i niveau. Til gengæld kan han selv være med til at presse en handel igennem, men det sker altså kun hvis FC Barcelonas ledelse ser det som en mulighed at hente ham tilbage.

Hvad siger du? Bør klubben hente Neymar tilbage?
Læs også
- Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst
- Stædige PSG: Betal for Neymar eller smut
- Real Madrids sidste bud: Stort bud på Neymar
- Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar
- ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!


Ugens mest læste

Seneste nyheder