Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca taler ud om Rabiot-historier

Transfermarked - 30. december 2018




FC Barcelona er interesseret i at hente Adrien Rabiot til klubben. Flere medier skriver, at handlen er lukket og at alt er på plads, men den catalanske storklub har i dag været ved tasterne og sendt en pressemeddelelse ud.

- FC Barcelona afviser at have brudt nogle regler omkring en transfer af PSG-spilleren. FC Barcelona slår fast, i forhold til artikler udgivet i Frankrig, at FC Barcelona ikke har brudt nogle regler, skriver klubben på sin hjemmeside og følger op:

- Den eneste kontakt var i august og for en uge siden. I begge tilfælde blev PSG's sportslige ledelse kontaktet for at vise, at FC Barcelona var interesseret i Adrien Rabiot.

- FC Barcelona har altid ønsket at arbejde med gennemsigtighed når de har været i kontakt med PSG eller en anden klub. FC Barcelona afviser, at være enig med PSG-spilleren Adrien Rabiot, skriver klubben slutteligt i beskeden.

FC Barcelona har altså set sig nødsaget til at reagere på de mange historier - blandt andet for at opretholde forholdet til Paris Saint-Germain. Klubben afviser således at have en aftale med Rabiot, selvom franske og spanske medier melder noget andet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca taler ud om Rabiot-historier

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder