Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jordi Alba føler sig ikke værdsat

Nyheder - 31. december 2018Jordi Alba føler sig ikke værdsat

Jordi Alba og FC Barcelona har i en længere periode været i snak omkring en kontraktforlængelse, men verdens bedste venstreback i denne sæson føler sig ikke værdsat af klubben. Han forstår overhovedet ikke hvorfor han skal snakke sin sag for at få en forbedret løn.

Fodboldspillere tjener mange penge og derfor lyder det grådigt, når de ønsker endnu flere penge. Men tager man omstændighederne i betragtning, så forstår man godt hvorfor Jordi Alba i disse dage har set sig sur på FC Barcelonas ledelse.

Da Arda Turan skiftede fra Atletico Madrid til FC Barcelona fik han 60 millioner kroner for hver sæson. Selv efter seks og en halv sæson, så er Jordi Alba 'kun' oppe på den samme løn, som Arda Turan fik lige da han kom til klubben. Og med sin forrygende form forstår Alba ikke hvorfor han skal ses skævt på.

Selv ønsker Jordi Alba at få den samme løn som Gerard Piqué og Sergio Busquets, men klubben forsøger at presse ham ned hvorfor der endnu ikke er enighed omkring den nye kontrakt. Der er ingen tvivl om, at en af parterne nok skal give sig så kontrakten kan blive forlænget, men Jordi Alba ser sig slet ikke værdsat taget omstændighederne i betragtning.

Piqué tjener 65% mere end Alba mens Busquets tjener 80% mere. Der er altså en betydelig forskel - og Paulinho, da han var i klubben, tjente 20% mere end Jordi Alba. Slutteligt er Arturo Vidal netop kommet til klubben og han får samme løn som Piqué. Jordi Alba har altså noget at have det i, når han føler sig mindre værdsat.Topløn i FC Barcelona
1. Lionel Messi: 4,1 millioner kroner i ugen
2. Luis Suárez: 2,4
3. Ousmane Dembélé: 1,8
4. Philippe Couinho: 1,6
5. Sergio Busquets: 1,5
6. Piqué og Vidal: 1,3
7. Ivan Rakitic: 1,2
8. Jordi Alba: 830.000,-
9. Ter Stegen, Malcom: 748.000,-
10. Umtiti, Semedo, Roberto: 623.000,-
11. Clement Lenglet: 582.000,-
12. Arthur, Rafinha, Denis: 500.000,-
13. Cillessen, Vermaelen: 450.000,-


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder