Annonce


Annonce

Annonce

Store ændringer på vej i Copa del Rey

Copa del Rey - 31. december 2018




Som Copa del Rey ser ud i dag, har de store hold rigtig gode muligheder for at komme langt i turneringen. Det har de fordi, at der frem til finalen spilles to kampe mod hinanden hvorfor et storhold altid vil være kæmpe favorit. Men disse tider kan være slut.

Når sæsonen begynder at nærme sin slutning skal RFEF-præsidenten Luis Rubiales fremlægge sin præsentation af Copa del Reys nye format. Her er der tale om, at der kun bliver spillet én kamp i samtlige runder indtil semifinalen, som spilles over to kampe. Finalen spilles som altid kun over én kamp.

Det ses ofte at de store hold giver reserverne spilletid tidligt i Copa del Rey, men den tid kan være slut, da man pludselig ikke har to kampe at afgøre tingene i, men kun én kamp. Dermed vil trænerne med sikkerhed være mere varsomt i forhold til hvem de sparer til kampene.

Før det kan blive en realitet, skal klubberne og fodboldforbundet acceptere ændringen. Det får også betydning for La Liga, da Copa del Rey-kampene nærmest bliver halveret hvorfor der oftere kan spilles La Liga-kampe. I den forbindelse har der allerede været et møder mellem de respektive bosser - Luis Rubiales fra det spanske fodboldforbund samt Javier Tebas fra La Liga-ledelsen. Samtidig kan det øge omsætningen, da kampene nu bliver mere spændende og flere folk vil følge dem.

F.eks. var der langt flere mennesker der så FC Barcelonas kamp på Camp Nou mod Cultural Leonesa, end der var folk der så det omvendte opgør på Leonesas hjemmebane. Den øgede omsætning betyder, at der også er flere penge til de klubber, som vinder penge gennem turneringen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Store ændringer på vej i Copa del Rey

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder