Annonce


Annonce

Annonce

Fransk medie slår fast: Rabiot enig med Barca

Transfermarked - 31. december 2018




I går så FC Barcelona sig nødsaget til at offentliggøre en pressemeddelelse hvori de gjorde det klart, at de ikke er nået til enighed med Adrien Rabiot om et skifte. Desuden slog klubben fast, at man er interesseret i ham, men at der altså ikke er nogen enighed endnu.

Velorienterede Le Parisien har dog efterfølgende rapporteret, at FC Barcelona allerede er enig med Rabiot, og at man i den denne uge tager kontakt til PSG for at føre skiftet igennem. Rabiot kan forlade PSG gratis til sommer, men som bekendt ønsker den franske klub at få et par millioner for ham, hvorfor de ser sig nødsaget til at sælge ham til januar.

Der er ingen tvivl om, at FC Barcelona vil have Rabiot, og at spilleren selv ønsker et skifte til Camp Nou. Spørgsmålet er hvilke aftaler, de netop nu indgår, i forhold til om skiftet skal køres igennem til januar eller til sommer. Le Parisien melder om en forhåndsaftale, og den er da også svær at løbe fra for FC Barcelona, som officielt har bekræftet deres interesse i spilleren.

Liverpool og Tottenham har også udvist interesse i Rabiot, som gennem sin agent har talt med de to engelske klubber, men han er af den overbevisning, at det er i FC Barcelona, at karrieren skal fortsætte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fransk medie slår fast: Rabiot enig med Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder