Annonce


Annonce

Annonce

Medie: De Jong accepterer 5-årig aftale med Barca

Transfermarked - 1. januar 2019




Frenkie de Jong ligner mere og mere en FC Barcelona-spiller fra den nye sæson. Han er ekstremt populær blandt de store europæiske klubber - specielt Manchester City og Bayern München - og derfor gælder det om at vise sin interesse i god tid.

FC Barcelona har allerede udvist denne interesse og ifølge SportBild, som citeres af Sky Sports, så har Frenkie de Jong accepteret en 5-årig kontrakt med FC Barcelona. Der er altså tale om de personlige vilkår og dermed mangler FC Barcelona at forhandle sig frem til en pris med Ajax.

Ajax er indstillet på at sælge De Jong til sommer, da de godt er klar over, at de ikke kan holde på ham. Derfor har de allerede sat en pris på ham: 560 millioner kroner. Spørgsmålet er så om FC Barcelona kan forhandle prisen ned, eller om man smækker pengene på bordet som Ajax ønsker.

Frenkie de Jong er længe blevet fuldt af FC Barcelona og samtlige rapporter, som returneres til Spanien, er positive, I klubben tror man på, at De Jong har en fremtid på Camp Nou og derfor arbejder man altså på at hente ham til sommer. Et januar-skifte er udelukket. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: De Jong accepterer 5-årig aftale med Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder