Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu må Barca frit forhandle med Rabiot

Transfermarked - 1. januar 2019Nu må Barca frit forhandle med Rabiot

© Getty Images


FC Barcelona trådte for nyligt hårdt ned på rygterne om, at de allerede var enige med Rabiot. I en pressemeddelelse forsikrede klubben om, at man ikke var gået bag om ryggen på PSG og sikret sig en aftale med deres spiller.

Hvis en spiller har mere end seks måneder tilbage af sin kontrakt, skal en interesseret klub henvende sig spillerens klub for blive godkendt til at tage direkte kontakt med spilleren. FC Barcelona bekræftede, at de to gange har henvendt sig til PSG's sportslige ledelse. Men fra og med i dag er det ligegyldigt.

Adrien Rabiots kontrakt med PSG udløber om seks måneder og dermed må han frit forhandle med de klubber, han ønsker at forhandle med. Desuden må klubber også gerne henvende sig direkte til ham uden at PSG kan sige noget. Tager man direkte kontakt til en spiller med mere end seks måneder tilbage af sin kontrakt uden klubbens accept, risikerer man en straf.

Vi er dog netop nu kommet ind i 2019 og dermed har Rabiot altså blot seks måneder tilbage af sin kontrakt hvorfor han frit må forhandle med de klubber han ønsker. PSG er dermed ude af billedet, men kan risikere at komme ind i billedet, hvis FC Barcelona vil købe Rabiot allerede her til januar. I dette tilfælde skal man forhandle en pris hjem med PSG. Den forventes dog at være lav, da Rabiot ikke ønsker at forlænge med PSG og da han kun har et halvt år tilbage i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

59 min. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
1 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
3 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
4 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
5 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
6 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
7 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
8 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
9 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...
11 t. Ilkay Gundogan til Barca? Stem ja med et...

Ugens mest læste

Seneste nyheder