Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Piqué henter Vilanovas søn til FC Andorra

Nyheder - 2. januar 2019




Gerard Piqué er gennem sin virksomhed Kosmos blevet ejer af fodboldklubben FC Andorra og er allerede godt i gang med at sætte sit præg på klubben. Selvom det endnu ikke er officielt, så kan den catalanske avis Sport meddele, at han henter Tito Vilanovas søn; Adria Vilanova.

Adria Vilanova har været en tur gennem FC Barcelonas fodboldakademi og var blandt de bedste centerbacks for nogle år siden. Men tiden på B-holdet gik ikke særligt godt, og han skiftede siden til Hercules på en lejeaftale og mens det heller ikke forløb efter planen dér, rykkede han til Mallorcas B-hold, som han har spillet for i denne sæson.

Skiftet til FC Andorra indebærer blandt andet et håb om, at han kan finde fodfæstet og både vokse og udvikle sig som spiller. FC Andorra er med de nye ejere en klub i fremdrift og her håber Adria Vilanova, at han kan være med til at skrive historie. Gabri og Albert Jorquera er trænerne i FC Andorra.

Forsvarsspilleren Fede Bessone, Ferran Tacón og Rubén Bover forventes også at skifte til FC Andorra, så Adria Vilanova bliver bestemt ikke den eneste. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Piqué henter Vilanovas søn til FC Andorra

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder