Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca kaprer fransk forsvarsspiller

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 4. januar 2019


Medie: Barca kaprer fransk forsvarsspiller

FC Barcelona er godt i gang med at forberede sig til sommerens transfermarkede forud for næste sæson. Mens trænerteamet og spillerne fokuserer på den kommende kamp, arbejdes der i kulissen på at styrke holde til næste sæson.

I den forbindelse har man blandt andet kigget mod Frankrig og Toulouse, hvor Jean Clair Todibo spiller som central forsvarsspiller, selvom han egentlig oprindeligt er midtbanespiller. Ifølge ESPN har FC Barcelona sikret sig en aftale med den bare 19-årige spiller.

Det forlyder, at han lander i FC Barcelona på en fri transfer til sommer og bliver udstyret med en fire-årig aftale på Camp Nou. Planen er, at Jean Clair Todibo skal spille på førsteholdet straks fra sin ankomst og have hele forsæsonen med, så han kan blive spillet ind på holdet og få nogle minutter. Han forventes ikke at overtage en plads fra Piqué, Umtiti eller Lenglet - men han skal være klar til at gribe ind hvis en af de tre ikke kan spille.

Det er Eric Abidal, som har fundet frem til Jean Clair Todibo og som har lukket aftalen. Det udelukker dog ikke købet af en anden forsvarsspiller, melder Sport.
Læs også
- Barca har endnu ikke bekræftet Coutinho-handel
- Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar
- ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!
- Video: Se alle målene fra Barcas preseason
- Endnu et talent åbner døren for Barca-exit


Ugens mest læste

Seneste nyheder