Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis Suárez forhandler Premier League-skifte

Transfermarked - 5. januar 2019
Denis Suárez forhandler Premier League-skifte

Tre Premier League-klubber har udvist interesse for Denis Suárez, som ikke har en fremtid på Camp Nou. Han har kæmpet hårdt for at slå til i FC Barcelona, men på intet tidspunkt har han været tæt på at bryde igennem. Det betyder, at han nu kan se frem til et skifte.

Denis Suárez spillede forrygende i Villarreal og Sevilla hvorfor FC Barcelona hentede ham hjem. Desværre har han ikke formået at levere varen når han har fået chancen i Blaugrana-trøjen og derfor ser klubben det ikke som et tab at sende ham videre. Han har efter længere tids overvejelser besluttet at han nu vil videre.

Karrieren er gået i stå for Denis Suárez i FC Barcelona og derfor har han besluttet sig for at prøve lykken med et permanent skifte. Watford, Everton og West Ham har alle udvist interesse for ham og ifølge spanske kilder er der stor sandsynlighed for at han skifter i år.

I sommers fik han et tilbud fra Napoli, men han valgte at blive i FC Barcelona for at slå til når han fik chancen. Desværre har han ikke formået det og selvom Rafinha er ude i resten af sæsonen og Denis Suárez er rykket en plads frem, så tror han ikke længere på sin chance og han er derfor klar til at tage det tunge skridt ud af klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder