Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Munir El Haddadi er enig med Sevilla

Transfermarked - 5. januar 2019




Munir El Haddadi er en af de spillere i truppen, som er fast besluttet på at finde sig en ny arbejdsgiver. At slå igennem i FC Barcelona er ikke let og til trods for en super-sæson hos Alavés, har han ikke formået at overføre det til Camp Nou.

Klubben har to gange henvendt sig til Munir med en kontraktforlængelse, men han er af den overbevisning, at et skifte vil gavne ham mest, og han har derfor afvist de to kontraktforlængelser. Nu melder Cadena Cope, at han er enig med Sevilla om et skifte.

Munirs kontrakt udløber til sommer og han har derfor haft mulighed for at forhandle frit siden den 1. januar. Det har altså ikke tage lang tid om at blive enig med den andalusiske klub og nu er spørgsmålet om han skifter i indeværende transfervindue eller efter sæsonen. FC Barcelona kan kræve et beløb fra Sevilla hvis de køber ham nu, ellers kan han skifte gratis til sommer. Situationen er lig den FC Barcelona er inde i omkring PSG's Adrien Rabiot, som også har kontraktudløb til sommer.

Selvom Paco Alcácer blev sendt til Dotmund har Munir ikke fået den rytme, som han tydeligvis mangler, for at kunne løfte sit niveau og vise sig frem fra sin bedste side. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Munir El Haddadi er enig med Sevilla

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder