Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stem: Giv Coutinhos første år en karakter

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. januar 2019


Stem: Giv Coutinhos første år en karakter

Philippe Coutinho blev officielt FC Barcelona-spiller for præcis et år siden - den 6. januar 2018. Det var et halvt år efter at klubben egentlig ønskede ham, men man kunne sommeren forinden ikke blive enig med Liverpool og derfor ventede man til januars transfervindue.

Der er nu gået et år med fodbold fra den brasilianske fodboldspiller på Camp Nou, og året har bestemt ikke været let for Coutinho, som slet ikke er fast mand til trods for at han er klubbens dyreste spiller nogensinde. Det skaber panderynker på Camp Nou, da Coutinho allerede var kendt blandt sine holdkammerater før han kom og gled direkte ind i truppen uden tilvænningsproblemer.

Til gengæld må han se sig slået i FC Barcelonas angreb. Han må dele pladsen i startopstillingen med Ousmane Dembélé, som begynder at røre på sig og ofte henviser Coutinho til bænken. Messi og Suárez til sikre på en plads mens Coutinho og Dembélé deler den sidste plads i front. På midtbanen kommer Coutinho næppe til at spille under Valverde, da træneren oftest vælger Rakitic, Busquets og Arthur. Men hvad siger du? Hvilken karakter giver du Coutinho efter sit første år i klubben? Stem herunder.

Læs også
- Officielt: Coutinho skifter til Bayern
- Barca har endnu ikke bekræftet Coutinho-handel
- Valverde: Coutinho ville væk siden maj
- Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst
- Officielt: Coutinho udlejet til Bayern München


Ugens mest læste

Seneste nyheder