Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Nu rykker Juventus for Jordi Alba

Transfermarked - 6. januar 2019Medie: Nu rykker Juventus for Jordi Alba

Juventus opgiver ikke Jordi Alba. De har indledt 'Operation Alba' og håber på, at de kan købe ham fri for sin FC Barcelona-kontrakt og knytte ham til holdet. Jordi Alba har endnu ikke forlænget sin kontrakt med FC Barcelona og derfor ser Juventus sit snit til at komme ind og blandet sig og måske overtale venstrebacken til at skifte.

Det er italienske Tuttosport, som på forsiden af deres avis skriver, at Juventus er klar til at gå efter venstrebacken. De har fulgt Alba tæt i mange måneder og anser hans kontraktsituation som guld værd, da der er noget, som Alba tydeligvis ikke er tilfreds med. Var der enighed blandt Alba og FC Barcelona, så havde han allerede underskrevet en kontraktforlængelse, men det er altså ikke sket endnu.

Jordi Albas kontrakt udløber sommeren 2020 hvilket betyder, at der fortsat er et år til at han frit kan forhandle med andre klubber og derefter forlade klubben gratis sommeren 2020. Selvom det virker til at være længe til, så er det på ingen måde noget, som gør en fodboldspiller bedre, at han ikke bliver værdsat af klubben.

Jordi Alba har forklaret sin agent, at han ikke føler sig værdsat. Blandt andet får han i dag den løn, som Arda Turan fik fra første dag han trådte på Camp Nous græstæppe. Jordi Alba har været i klubben i seks og et halvt år og får blandt andet mindre i løn end Arturo Vidal. Der er noget, som ikke giver mening for Alba, og derfor er det ikke en god situation for FC Barcelona, som har behov for at holde Alba glad så han kan præstere på det niveau, som man kender ham for.

Ydermere er Juventus netop klar til at give Jordi Alba mere i løn end han får i FC Barcelona og det kan være med til at overtale Alba - eller forsøge at bruge Juventus' interesse til at presse mere ud af FC Barcelona. Uanset hvordan man vender og drejer situationen, så er der noget, som er gået skævt rent internt, og det vil Juventus forsøge at udnytte.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder