Annonce


Annonce

Annonce

Engelsk medie: Stor Coutinho-handel på vej

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 7. januar 2019




I fodbold kan tingene gå stærkt. Coutinhos rejsekuffert kan nemlig snart komme i brug igen, blot et år efter at brasilianeren forlod engelske Liverpool til fordel for FC Barcelona.

Flere kilder i England hævder nu at Coutinho er på vej tilbage til England og Premier League, hvor et unavngiven antal klubber jagter Barca-stjernens underskrift.

Ifølge flere engelske medier skulle Barcas cheftræner, Ernesto Valverde, have mistet tiltroen til sin brasilianske landsholdsspiller, hvor Arturo Vidal og Ousmane Dembele er at foretrække i de forreste kæder.

Mediet, Caught Offside, hævder desuden at Manchester City, Chelsea og Paris Saint-Germain alle skulle være voldsomt interesserede i at indlede samtaler med Barcelonas ledelse om Coutinho.

Dog er det Manchester United som er længst fremme i køen, hvor den engelske storklub angiveligt allerede skulle have indledt forhandlingerne med den catalanske ledelse.

Det er endnu uklart om 26-årige Coutinho ville være interesseret i at skifte tilbage til England - et skifte som kan koste United omkring 850 mio. kr. ifølge de engelske medier, som naturligvis følger udviklingen tæt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Engelsk medie: Stor Coutinho-handel på vej

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder