Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic: Vi er alle glade for Valverde

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 8. januar 2019


Rakitic: Vi er alle glade for Valverde

Ernesto Valverdes kontrakt udløber til sommer, men han har mulighed for at forlænge den i én sæson. Endnu har han ikke givet klubben svar på, om han forlænger eller ej, men han får i disse dage stor opbakning fra sin spillertrup. Piqué var ude og fortælle, at han håber på en forlængelse - og Rakitic glæder sig over Valverdes fremgangsmetoder.

- Det er en situation, som skal løses mellem træneren og klubben. Vi er alle meget glade for ham og hele måden hvorpå træner-setupet er sat op på.

- Det mest normale ville være, at han forlængede sin kontrakt for at fortsætte i klubben, men vi fokuserer bare på vores job som er at spille og vinde kampene. Lad klubben og træneren tage en beslutning sammen, forklarede Rakitic efter opgøret mod Getafe, som han også satte nogle ord på.

- Alle hold har det svært mod Getafe. Det er et stærkt og komptakt hold. Deres træner ved, hvordan han skal tackle kampene, og deres hold er godt spillet sammen. Det kunne man mærke.

- Det var en vigtig sejr for os, men vi kan ikke glæde os for meget. Vi skal fortsætte på samme vej og forberede os til den næste kamp.

30-årige Ivan Rakitic har i denne sæson spillet 25 kampe og scoret tre mål. Han har i alt trukket Barca-trøjen over hovedet 239 gange.
Læs også
- Medie: Valverde vælger Vidal over Rakitic
- Valverde: Ved ikke om Rakitic bliver i Barca
- Medie: Rakitic er rejst til Paris
- SER: Valverde er villig til at sælge Rakitic
- Ivan Rakitic' sæson i tal


Ugens mest læste

Seneste nyheder