Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Roberto: Vi kigger ikke på de andre i tabellen

La Liga - 8. januar 2019Roberto: Vi kigger ikke på de andre i tabellen

Sergi Roberto kunne i weekenden glæde sig over at komme tilbage fra sin skade og få spilletid med det samme. Selvom FC Barcelona lukkede et mål ind, sørgede Messi og Suárez for to kasser og dermed sikrede FC Barcelona sig sejren efter at forfølgerne havde sat point til.

Sevilla og Atletico Madrid delte på Sanchez Pizjuan mens Real Madrid på Bernabeu tabte 2-0 til Real Sociedad. Det betyder, at FC Barcelona øger forspringet til forfølgerne, men det kigger Sergi Roberto ikke på. Han er klar over, at det først nu for alvor begynder at spidse til, da Copa del Rey går ind i slutfasen og Champions League venter lige rundt om hjørnet.

- Getafe er altid en svær modstander, specielt når de er på hjemmebane. De havde kun lukket fire mål ind på hjemmebane før vi kom forbi, så det var en vigtig sejr.

- Det er dejligt at være øverst i tabellen, men vores mål er at være øverst når sæsonen slutter. Programmet bliver krævende nu med Copa del Rey og Champions League. Man skal virkelig være klar og yde 100 procent i alle kampene.

- La Liga er meget lige. Man skal kæmpe for at vinde kampene. Vi kigger ikke for meget på de andre i tabellen - vi fokuserer på vores egne kampe og vi vil forsøge at fortsætte sådan til sæsonen slutter, forklarede Roberto efter Getafe-kampen.

Roberto forventes at være klar når FC Barcelona gæster Levante i Copa del Rey torsdag aften. Netop Levante blev banket af catalanerne med 5-0 for mindre end en måned siden.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder