Ter Stegens rekord stoppede efter 416 minutter

La Liga - 8. januar 2019

Marc-André ter Stegen havde gang i en god stime af clean sheets, men måtte bukke under i Madrid søndag aften. Getafe kom egentlig på tavlen inden for 10 minutter, men målet blev underkendt af et frispark på Lenglet. Herefter kunne Ter Stegen ånde lettet op, men det gik alligevel galt to minutter før pausen.

Jordi Alba fulgte ikke med sin mand og inde midt foran mål fulgte Piqué ikke med sin mand og så kom Mata let på måltavlen. Det var første mål siden november, som Ter Stegen lukkede ind i ligaen. Før kampen mod Getafe var Diego Costa seneste mand til at score på Ter Stegen, da han headede Atletico Madrid i front i 1-1-kampen på Wanda Metropolitano.

Tidsmæssigt snyder det lidt, da der netop har været et par ugers juleferie. Der er 'kun' tale om fire kampe i træk uden at lukke mål ind. Det var mod Villarreal (2-0), Espanyol (0-4), Levante (0-5) og Celta Vigo (2-0). I alt gav det 416 minutter uden at lukke mål ind - 360 minutter fra de fire kampe plus de sidste 13 minutter mod Atletico Madrid og de 43 minutter mod Getafe.

Nu venter der en Copa del Rey-kamp mod Levante før FC Barcelona igen spiller i ligaen: Det er hjemme mod Eibar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder