Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca henter Todibo på fri transfer

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 8. januar 2019


Officielt: Barca henter Todibo på fri transfer

Den bare 19-årige forsvarsspiller Jean-Clair Todibo skifter til FC Barcelona på en fri transfer til sommer. Det kan FC Barcelona bekræfte i dag. Der har i de seneste par dage været historier om det forestående skifte - og det er nu en realitet.

- Den franske spiller ankommer fra Toulouse FC på en fri transfer og knytter sig til FC Barcelona fra den 1. juli. FC Barcelona er nået til enighed med den franske spiller Jean-Clair Todibo om at han kommer til klubben 1. juli 2019, skriver klubben på sin officielle hjemmeside.

Todibos kontrakt med Toulouse ophører den 30. juni 2019 og derfor er det muligt for FC Barcelona at hente ham på en fri transfer. Der har helt sikkert været andre klubber, som var interesseret i at hente ham, og derfor rykkede FC Barcelona hurtigt i håbet om at blive enig med ham allerede nu.

Todibo er højrefodet og har sine styrker i det centrale forsvar men kan også spille på den centrale midtbane. Han beskrives som den nye Varane. Han er ekstremt farlig i luften og har en god fysik til at matche. Han er blandt de mest lovende spillere på sin position i øjeblikket.
Læs også
- Dembélé og Todibo indleder tidlig træning
- Agent stiller stride krav til Todibo-exit
- Todibo på ugens hold hos Mundo Deportivo
- Todibo er ikke sikret en fremtid på Camp Nou
- Video: Interview med Jean-Clair Todibo i bile


Ugens mest læste

Seneste nyheder