Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Munirs agent taler ud om situationen

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. januar 2019


Munirs agent taler ud om situationen

Munir El Haddadi kommer ikke til at spille mere for FC Barcelona - medmindre han underskriver en kontraktforlængelse. Det er status for angriberen i øjeblikket, efter at han fik klar besked fra cheftræner Ernesto Valverde på baggrund af oplysninger fra den sportslige ledelse.

Sagen bunder i, at klubben to gange har tilbudt en kontraktforlængelse til Munir, men begge gange har han afvist. Den sportslige ledelse har herefter opdateret Valverde på situationen og Valverde forklarede herefter Munir, at han ikke komme i spil igen fordi han har valgt ikke at forlænge sin kontrakt. I stedet vil Valverde satse på de spillere, som har tænkt sig at blive i klubben.

- Ugen op til kampen mod Celta Vigo blev Munir af Valverde fortalt, at han ikke længere ville blive udtaget til kampene medmindre han beslutter sig for at forlænge sin kontrakt. Det skuffede ham helt ekstremt, forklarer Munirs agent Francisco Valdivieso til BeIN Sports.

- Det lader til, at ledelsen har gjort det til en agenda, at man vil presse Munir til en forlængelse. Træneren har fortalt Munir, at han i stedet vil give chancen til andre spillere eller endda nogen fra B-holdet.

- Munir er Barcelona meget taknemmelig og er fuldt ud dedikeret til klubben, da han fortsat er under kontrakt frem til juni. Men det er skuffende, at han ikke længere kommer i spil.

Munir er en fri spiller til juni og kan herefter skifte gratis væk.
Læs også
- Munir: Valverde måtte ikke spille mig
- Officielt: Munir rykker til Sevilla
- Valverde om Munir: Han har truffet en beslutning
- Valverde til Munir: Du får ikke mere spilletid
- Medie: Munir El Haddadi er enig med Sevilla


Stream kampene
18/09 - 21:00 PSG - Real Madrid Anbefalet
18/09 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
18/09 - 21:00 Bayern München - Røde Stjerne
18/09 - 21:00 Atletico Madrid - Juventus Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder