Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Munirs agent taler ud om situationen

Nyheder - 9. januar 2019Munirs agent taler ud om situationen

Munir El Haddadi kommer ikke til at spille mere for FC Barcelona - medmindre han underskriver en kontraktforlængelse. Det er status for angriberen i øjeblikket, efter at han fik klar besked fra cheftræner Ernesto Valverde på baggrund af oplysninger fra den sportslige ledelse.

Sagen bunder i, at klubben to gange har tilbudt en kontraktforlængelse til Munir, men begge gange har han afvist. Den sportslige ledelse har herefter opdateret Valverde på situationen og Valverde forklarede herefter Munir, at han ikke komme i spil igen fordi han har valgt ikke at forlænge sin kontrakt. I stedet vil Valverde satse på de spillere, som har tænkt sig at blive i klubben.

- Ugen op til kampen mod Celta Vigo blev Munir af Valverde fortalt, at han ikke længere ville blive udtaget til kampene medmindre han beslutter sig for at forlænge sin kontrakt. Det skuffede ham helt ekstremt, forklarer Munirs agent Francisco Valdivieso til BeIN Sports.

- Det lader til, at ledelsen har gjort det til en agenda, at man vil presse Munir til en forlængelse. Træneren har fortalt Munir, at han i stedet vil give chancen til andre spillere eller endda nogen fra B-holdet.

- Munir er Barcelona meget taknemmelig og er fuldt ud dedikeret til klubben, da han fortsat er under kontrakt frem til juni. Men det er skuffende, at han ikke længere kommer i spil.

Munir er en fri spiller til juni og kan herefter skifte gratis væk.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

439,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder