Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Catalansk radio: Neymar-handel på vej

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 9. januar 2019


Catalansk radio: Neymar-handel på vej

Rygterne og forlydenhederne sværmer konstant om den brasilianske superstjerne, Neymar, som angiveligt ønsker at trække Barca-trøjen over hovedet og dermed forlade den franske hovedstad og Paris Saint-Germain.

Og den catalanske radiokanal, Catalunya Radio, er ikke i tvivl - Neymar er på vej tilbage til FC Barcelona.

Efter sigende skulle et sensationelt skifte være på vej ifølge den catalanske radionkanal, som endvidere mener at parterne allerede er igang med de indledende forberedelser til den endelig kontrakt-forhandling.

Andre Cury, som er FC Barcelonas mand i Brasilien, skulle allerede have holdt møder med den israelske agent, Pini Zahavi, som havde en stor andel i Neymar-skiftet til PSG i tidernes morgen.

Derudover skulle Pepe Costa og Alvaro Costa, som begge er Neymars tætte venner, også have deltaget i møderne, hvor man angiveligt har drøftet strategien for at få PSG´s superstjerne tilbage til FC Barcelona.

Neymar er stadig en populær herre i Barcas omklædningsrum, mens populariteten er noget mere svingende blandt Barcas loyale fans, som stadig ikke har tilgivet brasilianeren for at have vendt ryggen til klubben.
Læs også
- Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst
- Stædige PSG: Betal for Neymar eller smut
- Real Madrids sidste bud: Stort bud på Neymar
- Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar
- ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!


Ugens mest læste

Seneste nyheder